SOCIETAT
Societat 30/07/2011

Els treballadors d'Alstom ratifiquen l'acord de l'ERO

Ahir, el comitè d'empresa va arribar a un principi d'acord que redueix a 203 el nombre de llocs de treball afectats per l'expedient de regulació

Efe
1 min

BarcelonaEls treballadors d'Alstom han ratificat aquesta nit per àmplia majoria l'acord amb l'empresa sobre l'expedient de regulació d'ocupació (ERO), que redueix a 202 el nombre de llocs de treball afectats. L'acord ratificat pels treballadors d'Alstom de la planta de fabricació de trens ubicada a Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental, suposarà que finalment hi hagi 128 jubilacions o prejubilacions i 74 baixes incentivades i trasllats.



Segons el president del comitè d'empresa d'Alstom, Luis Álvarez, l'acord l'han ratificat els treballadors gairebé a l'últim moment, perquè la setmana vinent s'acabava el termini màxim per negociar una solució pactada als problemes estructurals que addueix l'empresa per justificar l'ERO. La ratificació de l'acord posa fi a diverses setmanes de mobilitzacions dels treballadors que havien convocat els sindicats i el comitè d'empresa d'Alstom.

stats