Els treballadors d'Eulen deixen en suspens les aturades a l'aeroport

Després de reunir-se amb l'empresa, creuen que poden mantenir les negociacions

El comitè de vaga d'Eulen ha decidit no registrar la convocatòria de vaga anunciada per a principis d'octubre a l'Aeroport de Barcelona-El Prat després de reunir-se aquest dimarts amb l'empresa, amb la mediació de la Generalitat, en un clima que els representants dels treballadors han qualificat de "bona entesa".

En declaracions a Europa Press, l'assessor del comitè de vaga, Juan Carlos Giménez, ha explicat que "vista la bona disposició de totes les parts, es pot seguir negociant i no cal fer vaga". Segons Giménez, l'empresa i el comitè de vaga han entrat ja a negociar sobre les mesures a adoptar per garantir que els treballadors puguin anar al servei o puguin menjar durant la seva jornada laboral, així com les mesures a adoptar en cas que una treballadora es quedi embarassada per evitar riscos per a la salut.

"La vaga l'havíem plantejat per al 6 d'octubre perquè la nostra intenció era seure a parlar i, vist que la intenció de l'empresa és la mateixa, entenem que no cal registrar la vaga si tot segueix la mateixa direcció d'avui", ha indicat Giménez.

Empresa i treballadors s'han emplaçat a una nova reunió el divendres 8 de setembre a les instal·lacions d'Eulen i el comitè de vaga segueix reclamant la implicació d'Aena per donar una solució definitiva al conflicte laboral en els controls de seguretat de l'Aeroport de Barcelona-El Prat.