Els treballadors del metro proposen una vaga 'after hours' pel Sónar

Els treballadors han demanat al departament de Treball que els autoritzi a fer aturades durant la matinada de dissabte i diumenge

Els treballadors del metro han presentat la primera petició al departament de Treball de la Generalitat, per poder fer vaga el cap de setmana del 18 i 19 de juny coincidint amb la celebració del festival de música Sónar a Barcelona. Segons fonts properes a la negociació, la proposta dels treballadors passa per fer aturades al servei durant la matinada de dissabte i diumenge.

En concret, els treballadors han demanat fer aturades de servei entre la mitjanit de dissabte i les 02.50 de la matinada, entre la franja de les 4.30 i les 7.30 del matí i entre les 18.00 hores i la mitja nit. Pel que fa a diumenge, l'aturada es proposa entre les 4.30 i les 7.30 del matí i entre les 16.44 i les 19.48 hores.

El comitè d'empresa del metro de Barcelona ja va avançar la seva intenció de convocar una vaga coincidint amb el Sónar en acabar la manifestació de dimecres passat. La vaga de la setmana passada també va afectar els assistents a un altre festival de música, en aquest cas, el Primavera Sound.