TRANSPORT PÚBLIC
Societat 11/02/2011

Renfe expedienta el maquinista que ha passat de llarg a Sils per esbrinar si la causa ha estat la boira

El maquinista ha hagut de fer marxa enrere prop d'un quilòmetre per recollir els passatgers a l'estació. Alguns testimonis expliquen que la boira no era tan densa

Carles Arbolí
1 min

SilsRenfe ha obert un expedient informatiu al maquinista del tren de mitja distància de la línia Figueres-Barcelona que aquest matí s'ha saltat l'estació de Sils per esbrinar si la culpa ha estat de la baixa visibilitat provocada per la boira, tal com ha informat personal de Renfe als passatgers. Segons aquesta versió, el maquinista no hauria vist l'estació de Sils i hauria passat a gran velocitat per davant de les andanes i dels passatgers, que, incrèduls, han vist com el tren que tenia prevista la seva parada a les 9.02 del matí no s'aturava. En adonar-se'n, el maquinista ha hagut de fer marxa enrere prop d'un quilòmetre i ha recollit els passatgers, alguns dels quals han demanat explicacions al personal de Renfe, que ha admès que el conductor no ha vist l'estació.

Tot i aquest imprevist, el viatge ha continuat amb tota normalitat i el tren ha arribat a l'hora prevista a Barcelona, al voltant de les deu del matí. Fonts oficials de la companyia han especificat que en cap moment hi ha hagut risc per a la seguretat, tot i que es manté que es desconeixen els motius de l'incident. Alguns testimonis han assegurat que en el moment que han passat els fets la boira no era molt densa i dubten de la primera versió facilitada pel personal de Renfe.

stats