Societat 18/05/2012

Un noi es troba un dit humà dins un entrepà de carn a Michigan

Suposadament, un dels empleats del restaurant Arby's (USA) es va tallar i va marxar del lloc de treball sense avisar del seu accident, segons informa 'The Huffington Post'

Ara
1 min

BarcelonaRyan Hart, de 14 anys, menjava un entrepà de 'roast beef' quan de cop i volta va notar una textura estranya. Quan va mirar el que menjava, es va trobar un tros de dit de dos centímetres i mig de llarg, segons informa 'The Huffington Post'.

L'incident va passar al restaurant Arby's de Michingan (USA) el passat 11 de maig, després que el jove i la seva mare agafessin menjar per emportar.

Segons el diari, un dels treballadors va desaparèixer del seu lloc després d'escapçar-se el dit amb una màquina de tallar carn. Suposadament, la resta d'empleats no s'haurien adonat del problema del seu company i van continuar treballant. Tot i així, quan les autoritats van avisar del que havia passat el restaurant, van tancar per poder fer neteja sanitària del lloc.

Una setmana després de l'incident, Ryan Hart ha explicat al diari que es troba bé, però que ha quedat "traumatitzat", i tant ell com la seva mare han jurat no tornar a consumir menjar ràpid.

stats