Societat 03/03/2011

Una dona troba la seva filla desapareguda a través de Facebook

La nena va desaparèixer fa dotze anys en una tragèdia causada per les pluges i una amiga de la mare va veure la seva foto a Facebook

Efe
1 min

CaracasUna veneçolana assegura que s'ha retrobat amb la seva filla, desapareguda fa dotze anys en una tragèdia causada per les pluges, després de trobar-la per casualitat a la xarxa social Facebook, una història que la mateixa protagonista qualifica "de pel·lícula". "Una amiga va veure una foto en la qual apareixia la meva filla, que havia estat publicada per una monja a la qual tenia entre els seus contactes a Facebook, i encara que no estava identificada amb el nom d'ella, es notava que era la meva filla", ha dit Lucinda Nunes, mare d'Angely Nunes, amb qui es va retrobar fa tres setmanes.

Nunes ha explicat que el desembre de 1999 la seva filla era de vacances a la ciutat costanera de La Guaira, veïna a Caracas, quan van ocórrer les intenses pluges que van causar centenars de morts i desapareguts i que és coneguda a Veneçuela com la "tragèdia de Vargas". "La meva filla tenia 10 anys i estava de vacances amb uns familiars a La Guaira (nord) quan va ocórrer la tragèdia. Aquí es va perdre, però jo estava segura que estava viva perquè la vaig poder veure en les imatges que passaven per la televisió", va dir emocionada Nunes. El seu cas s'ha publicat avui al diari local El Nacional. Mare i filla –que té el nom de Carla Ures– s'han fet les proves d'ADN i coneixeran els resultats a l'abril. Encara que ja tenia 10 anys quan es va perdre, Angely no sap què va passar en la seva vida abans que ocorregués l'emergència, fins i tot el seu nom va ser canviat pel de Carla Ures, i no sap explicar encara si en aquell moment recordava el seu nom veritable, ha confessat la jove.

stats