Societat 29/08/2017

Troben a Barcelona un home ferit amb quatre trets, un cop de destral al cap i dos dits amputats

A la vora de la víctima, que ha sobreviscut però està en estat crític, els Mossos hi van localitzar una pistola

Enric Borràs
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen l'atac o la disputa que aquest dilluns va deixar un home ferit crític a la vora del centre comercial Diagonal Mar de Barcelona, segons ha avançat Betevé i ha confirmat el cos policial. Diversos ciutadans van trucar a la policia per dir que hi havia un home ferit de bala al mig del carrer i, segons han confirmat a l'ARA fonts que han tingut accés a dades de la investigació, quan hi van arribar els agents van veure que havia rebut quatre trets i un cop de destral al cap, i que li havien amputat dos dits d'una mà.

L'home el van trobar, en concret, a la cruïlla entre el carrer de Provençals i el passeig del Taulat, al districte de Sant Martí. Allà mateix els Mossos hi van trobar una pistola amb munició de 9 mil·límetres. Dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) van atendre el ferit, que després es va traslladar a l'hospital en estat crític, on continua ingressat i sota vigilància policial. El ferit, d'una quarantena d'anys, no duia documentació, però la policia creu que pot ser d'origen serbi.

Alguns veïns que es van assabentar del succés hi van fer referència i el van publicar a la pàgina de Facebook 'El Poblenou, un barri extraordinari'. Tot i que es parla d'un tiroteig, els Mossos no han confirmat que hi hagués intercanvi de trets.

stats