Societat 14/10/2012

Troben un tercer cadàver en un canal de Deltebre sense signes de violència

En els darrers dies s'ha trobat el cos de dos homes més a la zona i tot apunta que anaven junts. Es desconeix com van caure al canal i van acabar ofegant-se

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han informat que aquests diumenge s'ha trobat el cadàver d'una tercera persona en un canal de Deltebre (Baix Ebre), el d'una dona, que no presentava signes aparents de violència, i que pel que sembla anava amb els dos homes que van morir al canal fa uns dies.

La dona no ha pogut ser identificada, ja que no portava cap tipus de documentació, i a més el cos es trobava en estat de descomposició avançat.

El cos ha estat localitzat minuts abans de les deu del matí pel conductor d'un vehicle particular, que ha avisat les forces policials.

Encara que no hi ha proves evidents que la dona anés amb els dos homes morts fa uns dies al canal, tots els indicis apunten que formava part del grup que per raons que es desconeixen va caure al canal i va morir ofegat.

Els cadàvers dels dos homes van ser localitzats per la policia local de Deltebre dijous i divendres passat. Segons els primers indicis tots dos van morir ofegats després de caure a l'aigua de forma accidental.

Pel que sembla es tractava de dos ciutadans estrangers indigents, un d'ells romanès, amb problemes d'addicció a l'alcohol i a les drogues. L'autòpsia practicada a un dels cadàvers va revelar una elevada concentració d'alcohol a la sang.

stats