Societat 24/02/2012

Un empresari mata la seva sòcia i després se suïcida

Els cadàvers van aparèixer a la nau industrial on té la seu l'empresa, la fusteria Madecor, a Castellbisbal

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home de 43 anys i una dona de 41, tots dos de nacionalitat espanyola, en una empresa d'un polígon industrial de Castellbisbal. La dona va aparèixer estrangulada i l'home, penjat. Ell, Joan, s'encarregava de les feines del taller –l'empresa, Madecor, feia mobles a mida– i ella, Olga, portava l'administració.

Segons fonts de la investigació, l'home hauria matat la dona, que era la seva sòcia a l'empresa, i després s'hauria suïcidat. Els agents van trobar els cossos en una de les estances de l'edifici. Els mossos no van trobar cap indici que les portes d'accés a l'empresa estiguessin forçades, i descarten que en el crim hi hagin participat terceres persones. Els Mossos investiguen ara el mòbil del crim.

L'empresa va tancar la seva web el dimecres de la setmana passada, el dia 15 de febrer, sis dies abans del crim. Caldrà aclarir si aquest fet indicava algun problema a la fusteria que hagi pogut tenir relació amb l'homicidi i el suïcidi posterior.

Una empresària veïna de Madecor explicava aquest divendres al matí a l'agència Efe la sorpresa que li ha causat el crim, com relata en el vídeo que podeu veure en aquesta pàgina. Assegurava que tot indicava que el negoci anava bé i que els dos socis estaven ben avinguts.

stats