comunicació
Societat 03/06/2011

Estem amb tu, cogombre!

Periodistes i polítics espanyols donen suport a l'hortalissa amb campanyes de tot tipus. Les iniciatives pretenen fer remuntar el consum de cogombres a l'Estat espanyol, després de la crisi patida la darrera setmana arran del bacteri 'E.coli', responsable del brot mortal a Alemanya

Redacció
1 min
Emma García. Font: Telecinco

BarcelonaEl comerç del cogombre s'ha de reactivar, ara que s'ha demostrat que el bacteri responsable del brot mortal a Alemanya no prové dels cultius espanyols d'aquesta hortalissa.

Per aconseguir-ho, qualsevol iniciativa és bona i periodistes i polítics s'han llançat a la recerca de les campanyes més efectives per fer remuntar el consum del cogombre a l'Estat espanyol.

Les cares més conegudes de Telecinco s'han prestat per sortir retratades amb la famosa hortalissa en la campanya “Estem amb tu, cogombre”, llançada per la cadena. Mercedes Milá, Ana Rosa Quintana, Jorge Javier Vázquez, Concha García Campoy, Tania Llasera i Christian Gálvez són alguns dels periodistes i presentadors que s'han fotografiat amb cogombres i han ofert tota mena de receptes de cuina que es poden fer amb aquesta hortalissa.

Els polítics espanyols tampoc han volgut perdre la oportunitat de mostrar-se solidaris amb els agricultors espanyols i, els darrers dies, alguns han aprofitat compareixences públiques per fotografiar-se menjant cogombres. És el cas del líder del PP, Mariano Rajoy, que durant la reunió que va mantenir aquest dijous amb els presidents regionals del partit, va assaborir un plat de cogombres i els va compartir amb els seus barons.

stats