Societat 09/06/2012

Dos morts i un ferit crític en un xoc frontal entre tres turismes a la C-31 a Sant Pere de Ribes

El sinistre, que també ha deixat un ferit greu, s'ha produït a la circumval·lació de Vilanova i la Geltrú, i les víctimes són un noi de 27 anys i una noia de 26

Acn
1 min

Sant Pere de RibesDues persones han mort i una més ha quedat ferida crítica en un accident de trànsit que s'ha produït aquest dissabte a la matinada a la C-31 dins el terme municipal de Sant Pere de Ribes (Garraf). El sinistre ha tingut lloc poc abans de la una de la matinada al quilòmetre 156,5 de la C-31, a la circumval·lació de Vilanova i la Geltrú, quan tres turismes han xocat frontalment.

Com a conseqüència de la topada, tres persones han quedat atrapades, una de les quals ha mort a l'acte –Ivan C. M., de 27 anys, i conductor d'un dels vehicles– i dues més han sigut evacuades en estat crític a l'Hospital de Bellvitge. Una d'elles, una noia de 26 anys veïna de Viladecans, ha mort moments després d'ingressar.

L'accident també ha deixat un ferit greu, traslladat a l'Hospital Sant Camil, i una persona il·lesa. En el sinistre hi han treballat 10 patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i set ambulàncies del SEM.

stats