SOCIETAT
Societat 01/05/2011

Un turista francès, ferit molt greu després de caure d'un cinquè pis en un hotel de Salou

Un jove turista francès de 18 anys es troba ferit de molta gravetat després de caure accidentalment des d'una altura de cinc pisos en un hotel de Salou (Tarragonès). Els fets van succeir durant la nit del passat dijous 28 d'abril quan el noi, que suposadament anava begut, va pujar a una barana, i va relliscar

Acn
1 min

SalouUn jove turista francès de 18 anys es troba ferit de molta gravetat després de caure accidentalment des d'una altura de cinc pisos en un hotel de Salou (Tarragonès), segons han informat els Mossos d'Esquadra. Els fets van succeir durant la nit del passat dijous 28 d'abril quan el noi, que suposadament anava begut, va pujar a una barana, va relliscar i es va precipitar pel buit d'unes escales internes de l'hotel, situat a l'avinguda Replanells de la localitat.

La víctima, que formava part d'un grup de 500 joves francesos, va ser traslladada a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on continua ingressat tot i que la seva vida "no corre perill", segons informa aquest diumenge 'La Vanguardia'.

stats