SOCIETAT
Societat 06/06/2011

Els universitaris tornen a tallar la Diagonal per protestar contra les retallades

Una cinquantena d'estudiants ha aprofitat una visita institucional per criticar l'augment de les taxes o la supressió de la segona convocatòria d'exàmens a la UB

Acn
1 min

BarcelonaUna cinquantena d'estudiants de la Universitat de Barcelona tallen a hores d'ara l'avinguda Diagonal de Barcelona a l'altura de la zona universitària per protestar contra les retallades en educació. Els universitaris han aprofitat una visita institucional per criticar la reducció de la despesa pública, que suposarà un augment de les taxes. També protesten per la supressió de la segona convocatòria d'exàmens a la UB, la que fins ara es feia al setembre. Han tallat tots els carrils de sortida de la Diagonal.

El rector de la UB, Dídac Ramírez, el secretari d'Universitats, Antoni Castellà, i el seu homòleg del ministeri d'Educació, Màrius Rubiralta, han visitat aquest matí la Facultat d'Economia i Empresa, i han estat rebuts amb consignes que ja acostumen a ser habituals, com "Per una universitat pública i de qualitat", "Ni un pas enrere contra les retallades" o "No permetrem cap acomiadament".

stats