Societat 11/04/2014

Un home conviu, sense adonar-se'n, amb la germana bessona de la seva parella

La dona ha estat detinguda, acusada d'usurpació d'estat civil

Efe
1 min

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una dona de 32 anys i resident a Barcelona que es feia passar per la seva germana bessona fins i tot davant la parella d'aquesta. La dona ha estat acusada d'usurpació d'estat civil, falsedat documental, conduir sense carnet i estada irregular a Espanya.

La usurpació de la identitat havia arribat a tal punt que la detinguda, de nacionalitat boliviana i resident a Barcelona, va anar a Mallorca amb la parella de la seva germana — aprofitant una discussió entre tots dos i que ell havia d'acudir a una fira a l'illa — sense que l'home s'adonés del canvi entre elles.

Abans de viatjar, la dona, en situació irregular a l'estat espanyol, es va apoderar dels documents de la seva bessona i un cop a l'illa fins i tot va arribar a treballar, al costat del suposat xicot, a la fira, sense que ningú s'adonés de l'intercanvi.

Totes dues germanes són idèntiques a excepció d'un tatuatge, apunta la policia, que va poder comprovar la veritable identitat de la detinguda, que ha estat posada a disposició judicial, a través de les crestes papil·lars.

Els fets investigats van començar dies enrere quan una patrulla policial la va detenir per conduir sota els efectes de l'alcohol i tenir un accident de trànsit. Després de les diligències policials corresponents, la infractora va ser posada en llibertat; això no obstant, la policia científica va apuntar dubtes sobre la seva identitat, per la qual va continuar la investigació.

D'aquesta forma es va comprovar que la detinguda tenia una germana bessona amb permís de residència a Espanya a la qual havia usurpat la identitat.

stats