25/08/2011

Tornen els amics

1 min

Aquesta vuitena setmana d'estiu tornen els amics i ens expliquem el que han fet. I uns han fet coses normals i d'altres n'han fet d'extraordinàries, però parlant-ne acabem entenent que totes vénen a ser el mateix. Feu-vos aquesta pregunta: quina diferència hi ha entre fer una cosa o fer-ne una altra quan qui les fa ets tu?

Les vacances de veritat serien les que passaríem dins la pell d'algú altre. Quan ens sentim farts de tot, més que cansats de la feina o la gent que ens envolta, estem farts del nostre cap. En aquest sentit l'estiu no és tan bon negoci com havíem cregut perquè no deixa de ser més del mateix, més de tu mateix.

Això queda clar ara que tornen els amics. Escoltant-los entenem que el que ens expliquen és, si fa o no fa, el que sempre expliquen. I per molt exòtic que sigui el país que ha visitat l'amic, l'ha vist amb una mirada enterbolida amb les seves dèries. I no n'ha entès res més del que ja coincidia amb els seus pensaments suats. I nosaltres tampoc no som millors.

Que torni a començar tot i deixem-nos estar de grans experiències que no ho són, i de moments de gran felicitat, que tampoc no ho han estat. Setembre, respecte a l'agost, té l'avantatge de no ser mentida.

stats