VAGA DE CONTROLADORS
Societat 03/12/2010

Buenafuente i Rajoy, entre els afectats per la vaga de controladors

"Aïllats a l'aeroport de Bilbao. Vaga de controladors. Desgavell". Ho escriu Andreu Buenafuente al seu Twitter. Ell, Jordi Évole, José Corbacho, Berto Romero i la resta de l'equip de El Terrat s'han quedat atrapats a Bilbao, on havien anat a presentar un llibre. I el líder del PP, Mariano Rajoy, no pot sortir de Lanzarote

Lara Bonilla
1 min

BarcelonaCom milers de persones més, l'equip de El Terrat s'ha vist afectat per la vaga encoberta de controladors aeris i no han pogut agafar el vol de tornada a Barcelona. Segons ha explicat Jordi Évole, el grup, d'unes deu persones, ha decidit quedar-se a passar la nit a Bilbao i demà tornaran a Barcelona en furgoneta. Mentrestant, estan informant a través del Twitter i ja han penjat un parell de vídeos a Youtube. "Haurien de canviar el nom de controladors aeris pel de descontroladors. No era el moment de fer vaga", diu Évole.

L'equip de El Terrat no ha estat l'únic afectat per la vaga. El líder del PP, Mariano Rajoy, s'ha quedat atrapat a Lanzarote on havia participat en un acte del Partit Popular. Rajoy tenia previst desplaçar-se a Gran Canaria per trobar-se amb la seva dona i els seus fills i passar allà el cap de setmana però degut a la vaga la seva família no ha pogut sortir de Madrid.

stats