VAGA DE CONTROLADORS

Els lectors de l'ARA ens expliquen com els està afectant la vaga

“No ens podem casar per culpa dels controladors”

Entre les moltes històries d'aquesta vaga de controladors, destaca la de l'Eduard i l'Alba que han hagut d'endarrerir el seu casament a Chicago

Els lectors de l'ARA ens fan arribar missatges per Facebook, email i Twitter explicant-nos les conseqüències de la vaga de controladors. Aquestes són algunes de les seves històries.


Eduard i Alba


Ella viu a Chicago, on treballa, i ell a Barcelona. S'havien de casar dimecres però ho han hagut d'ajornar perquè el vol de Pakistan Airlines que havia d'agafar l'Eduard s'ha cancel·lat a conseqüència de la vaga. Si tot va bé, volarà dimecres i el casament l'han ajornat fins divendres. “Em sembla vergonyós que una de les coses més importants de la meva vida hagi de dependre d'unes persones que han decidit queixar-se per estrès laboral quan cobren 300.000 euros l'any. Estic indignada!”, diu l'Alba. L'Eduard s'ho pren amb calma. “No vull tenir més disgustos”, diu.


Joan, Pere i Joan


S'han conegut a l'aeroport d'A Corunya on esperaven per agafar un vol de tornada a Barcelona. Ahir a la nit van decidir llogar junts un cotxe i “cap a casa falta gent”. Han arribat de matinada. “Es fantàstic trobar catalans arreu”.


Mercè Lladó


Havia de volar a Londres des de l'aeroport de Girona per anar a visitar el seu fill que estudia allà. “Sabeu d'algú que organitzi un autocar per anar a Londres o alguna combinació amb Perpinyà?”, pregunta. “És penós que tanta gent pateixi per la situació d'uns pocs”, diu.


Més continguts de