Les cues a l'aeroport de Barcelona arriben a la premsa internacional

Diaris com 'The Mirror', 'The Guardian', 'The Sun' o l''Express' parlen de cues "caòtiques" i d'un "infern" que ha provocat retards a les companyies aèries

Les llargues cues que s'han registrat durant aquest divendres a l'aeroport Barcelona-El Prat arran dels quatre torns de vaga convocats pels treballadors d'Eulen, l'empresa que gestiona els controls de seguretat, han arribat a la premsa internacional.

Diaris com ' The Mirror', ' The Guardian', 'The Sun' o l'' Express' parlen de cues "caòtiques" i "perilloses" que han provocat retards a les companyies aèries. Diversos mitjans digitals recullen la frustració dels passatgers, "que s'han vist obligats a esperar durant hores al Prat".

'The Sun' assegura que alguns britànics han quedat atrapats durant vuit hores al control fronterer i qualifica d'"infern" la situació. A més, destaca les declaracions del comitè de vaga, en què s'animava els treballadors a provocar cues com més llargues millor per guanyar el conflicte.També ho fa el digital 'Express', que qualifica les aturades de "cops de caos".

Com a mínim, la vaga parcial es repetirà demà i dilluns, i continua en l’horitzó la vaga total indefinida convocada a partir del dia 14. La negociació de les parts, ahir per primer cop amb Aena com a espectadora a la taula, va evidenciar que l’entesa a curt termini és complicada.