EDUCACIÓ

Un miler d'universitaris es manifesten pels carrers de Tarragona en contra de les retallades

Els estudiants ocupen el rectorat de la URV i fan una assemblea improvisada. Durant el recorregut de la manifestació, els estudiants han llançat ous a les portes i façanes de la Delegació del Govern a Tarragona i a la seu d'Ensenyament

Un miler d'estudiants universitaris s'han manifestat aquest dimecres pels carrers de Tarragona en una mobilització sense incidents destacats.

La mobilització, que ha sortit de la plaça Imperial Tarraco a les onze del matí, ha recorregut els carrers del centre de la ciutat fins al rectorat de la URV. Tot seguit els estudiants l'han ocupat i han iniciat una assemblea improvisada amb la lectura de manifestos contra la "privatització" de les universitats públiques i les retallades del Govern.

Durant el recorregut de la manifestació, els estudiants han llançat ous a les portes i façanes de la Delegació del Govern a Tarragona i a la seu d'Ensenyament.

Els estudiants han cridat consignes contra les retallades i la privatització de les universitats públiques, i també contra la policia.