EDUCACIÓ
Societat 29/02/2012

Un miler d'universitaris es manifesten pels carrers de Tarragona en contra de les retallades

Els estudiants ocupen el rectorat de la URV i fan una assemblea improvisada. Durant el recorregut de la manifestació, els estudiants han llançat ous a les portes i façanes de la Delegació del Govern a Tarragona i a la seu d'Ensenyament

Acn
1 min
Estudiants de diferents punts del Camp de Tarragona han participat a la manifestació d'aquest dimecres

TarragonaUn miler d'estudiants universitaris s'han manifestat aquest dimecres pels carrers de Tarragona en una mobilització sense incidents destacats.

La mobilització, que ha sortit de la plaça Imperial Tarraco a les onze del matí, ha recorregut els carrers del centre de la ciutat fins al rectorat de la URV. Tot seguit els estudiants l'han ocupat i han iniciat una assemblea improvisada amb la lectura de manifestos contra la "privatització" de les universitats públiques i les retallades del Govern.

Durant el recorregut de la manifestació, els estudiants han llançat ous a les portes i façanes de la Delegació del Govern a Tarragona i a la seu d'Ensenyament.

Els estudiants han cridat consignes contra les retallades i la privatització de les universitats públiques, i també contra la policia.

stats