Publicitat
Publicitat

Viatge decisiu del Govern a Las Vegas

Una delegació encapçalada pel conseller Andreu Mas-Colell es desplaçarà als Estats Units el cap de setmana del 19 i 20 de maig, segons ha pogut saber l'ARA de fonts coneixedores de la negociació

La Generalitat pressionarà per convèncer el propietari de Las Vegas Sands Corporation que el delta del Llobregat és la ubicació idònia en un nou viatge programat pel cap de setmana del 19 i 20 de maig, segons ha pogut saber l'ARA de fonts coneixedores de la negociació. Els contactes entre els representants del Govern i els emissaris d’Adelson han estat constants en les últimes setmanes. Per reforçar la candidatura catalana, el Govern està planificant aquest viatge a Las Vegas per avançar en la negociació amb la companyia, i la comitiva catalana comptarà amb la presència de diversos consellers.


Catalunya jugarà totes les cartes per acollir la inversió multimilionària del magnat nord-americà, que ja ha comunicat que la decisió definitiva es prendrà, segurament, durant aquest mes de maig. Segons ha pogut saber l’ARA, el titular d’Economia, Andreu Mas-Colell, encapçalaria la comitiva. Fonts del Govern no han volgut confirmar l'existència d'aquest viatge en l'agenda oficial definitiva.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de