Successos
Societat 06/11/2011

Els veïns desallotjats per l'esvoranc a la Teixonera no podran tornar a casa aquest diumenge

Tot i que el forat ja està tapat, encara no s'ha confirmat que el terreny és estable i no hi ha subministrament de gas. A més, la pluja d'aquesta nit ha tornat a col·lapsar el clavegueram i ha inundat els baixos d'un edifici proper

Acn
1 min
L'esvoranc que ha sortit al bell mig de la plaça d'Isop, al barri de la Teixonera de Barcelona. / JÚLIA PÉREZ / ACN

BarcelonaEls catorze veïns desallotjats divendres passat per l'esvoranc al barri de la Teixonera a Barcelona no podran tornar a casa aquest diumenge, segons ha informat l'Ajuntament. La quarta tinent d'alcalde, Maite Fandos, ha visitat el lloc aquest matí i ha puntualitzat que encara falten algunes comprovacions respecte a l'estabilització del terreny i, a més, encara no hi ha subministrament de gas a la zona.

Aquest dilluns al matí, els tècnics tornaran a avaluar la possibilitat que tornin els veïns, que sí han pogut recollir les seves pertinences acompanyats de bombers i personal tècnic. Els serveis tècnics de l'Ajuntament continuen treballant a l'esvoranc. Després que ja hagin cobert tot el forat amb formigó per estabilitzar el terreny, aquest diumenge s'estan produint algunes incidències provocades per la intensa pluja d'aquesta nit i l'augment del nivell d'aigua freàtica.

Als baixos del número 4 del carrer Plutó, a tocar de la plaça d'Isop, s'hi ha produït una inundació i durant el matí s'ha procedit a l'extracció de l'aigua. També s'ha anul·lat la claveguera afectada, desviant l'aigua cap a l'exterior.

stats