METEOROLOGIA
Societat 23/12/2010

Fortes ratxes de vent aquest vespre i demà

Els cops més forts es produiran al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, però el vent també bufarà fort a l’Empordà, al Rosselló, i en llocs on no és tan habitual

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaLa borrasca que ens ha estat afectant aquests últims tres dies marxarà amb fortes ratxes de vent aquest vespre. Tot fa pensar que els cops més forts es produiran a les Terres de l’Ebre i al Camp de Tarragona, on tant Meteocat com l’Agència Espanyola de Meteorologia consideren probable que les ratxes superin els 100 km/h. La tramuntana també bufarà amb molta força a l’Empordà i al Rosselló, i el vent assolirà cops de 60 o 70 km/h en àmbits on no és tan habitual com el Penedès, l’Anoia o el Baix Llobregat.

L’avís de situació de risc que ha emès el Servei de Meteorologia de Catalunya és vigent fins demà al migdia. AEMET preveu que demà el vent vagi de baixa al País Valencià però que en canvi cobri més força a les Illes, on s'aixecaran onades de més de 3 metres.

Tot plegat farà que demà la sensació de fred sigui molt més intensa que avui, i que tinguem un cap de setmana de Nadal i Sant Esteve de sol però amb temperatures molt més baixes.

stats