TEMPORAL DE VENT
Societat 01/12/2010

Baleària cancel·la alguns trajectes entre les Balears i Barcelona a causa del temporal de vent

La companyia Baleària ha cancel·lat alguns trajectes previstos per a aquest dimecres entre Menorca i Mallorca, i també entre Mallorca i Barcelona. Trasmediterránea no ha cancel·lat, per ara, cap trajecte

Acn
1 min

PalmaEn concret, i a causa del temporal de vent que afecta principalment la zona de llevant de l'arxipèlag, Baleària ha cancel·lat el vaixell que havia de salpar a les 04.30 h de la matinada des d'Alcúdia, a Mallorca, cap a Maó; i tampoc ha sortit el vaixell de les 10 h que havia de fer el trajecte Maó-Alcúdia. La passada nit no salpà des de Barcelona el vaixell que havia de sortir a les 22 h cap a Alcúdia. Aquest trajecte de retorn Alcúdia-Barcelona, previst per a les 14.45 h d'aquest dimecres, també ha estat cancel·lat.

La naviliera Trasmediterránea no ha cancel·lat, per ara, cap trajecte. La companyia Iscomar ha modificat els seus trajectes per a aquest dimecres. Enlloc de dur a terme dos trajectes d'Alcúdia cap a Ciutadella i dos més de la ciutat menorquina cap a Mallorca, solament farà un trajecte d'anada i un de tornada.

stats