Societat 10/12/2014

Espadaler confia que tots els abonats sense llum a causa del vent recuperin el servei al llarg del matí

Encara hi ha uns 7.000 afectats al Vallès Occidental i a Girona. El conseller d'Interior lamenta a Catalunya Ràdio la mort de dues persones a Terrassa per la caiguda d'un mur: "És una desgràcia que lamentem profundament"

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller d'Interior, Ramon Espadaler, confia que tots els abonats que encara estan sense llum a causa de les fortes ventades d'ahir dimarts puguin recuperar el servei al llarg d'aquest matí de dimecres. Espadaler ho ha dit en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', en què també ha lamentat la mort de dues persones a Terrassa per la caiguda d'un mur: "És una desgràcia que lamentem profundament".

Ara mateix, hi ha prop de 6.900 abonats sense llum al Vallès Occidental i un centenar a l'àmbit de Girona, segons ha confirmat el conseller. En alguns casos, les afectacions provenen d'"elements d'alta tensió de difícil accés", segons ha indicat Espadaler. Tanmateix, confia que puguin quedar resolts en les pròximes hores.

Sobre l'esfondrament del mur de Terrassa, Espadaler ha assegurat que, malgrat que es continuen investigant les causes exactes del succés, el mur no estava en mal estat, i va ser la "persistència" de les ratxes de vent el que ho va ocasionar.

stats