Societat 01/06/2011

El jurat considera no culpable al gendre dels Tous d'un homicidi

El jurat considera que Corominas es va sentir víctima d'una agressió i per això es va defensar

Laia Espín
1 min

BarcelonaEl gendre dels Tous, Lluís Coromonias, ha estat considerat no culpable d'un delicte d'homicidi per sis vots a favor i tres en contra. Els 9 membres del jurat després de deliberar durant dos dies han considerat provat que Corominas va disparar per la por que va sentir de ser víctima d'una agressió per part dels ocupants del cotxe aparcat a les immediacions de la finca dels seus sogres. El jurat també ha manifestat que està provat que va ser un moviment dels ocupants d'aquest cotxe el desencadenant dels fets.

La fiscalia i l'acusació particular demanaven entre 11 anys i mig i 7 de presó per homicidi i la defensa va mantenir durant tot el judici la petició d'absolució. Les acusacions varen sol·licitar l'atenuant d'obecació i reparació del dany i l'agreujant de superioritat.

El judici s'ha allargat durant quasi tres setmanes durant les quals el jurat ha pogut escoltar la versió dels fets de Corominas, dels testimonis i dels experts.

Els fets jutjats van succeir el 9 de desembre de 2006 quan Lluís Corominas va anar a la finca dels seus sogres al ser avisat d'uns intrusos. Un cop allà va veure un cotxe aparcat on hi havia dos presumptes lladres i va acabar disparant dos trets contra el vehicle. Una de les bales va acabar causant la mort al conductor.

stats