Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Una agència de viatges de Barcelona ofereix una "ruta borbònica" per Botswana

L'oferta aprofita el ganxo de l'accident de Joan Carles I per promocionar un recorregut per aquest país africà. El viatge no inclou cap cacera d'elefants

Una agència de viatges de Barcelona ha aprofitat el filó del polèmic accident del rei a Botswana per oferir als seus clients una oferta per visitar aquest país africà. El viatge, venut com "la ruta borbònica" per Botswana, és un trajecte d'11 dies pels paratges més atractius d'aquest territori. La ruta no inclou cap cacera d'elefants, però sí un recorregut per entorns naturals amb molta varietat de vida salvatge. "L'actuació del monarca ha posat Botswana al mapa i, com que són destinacions que es venen poc, se'ns va ocórrer que podíem buscar un ganxo", explica Alberto Ferrero, director de l'agència de viatges Món Obert.

La ruta proposada per Botswana comença a Kasane, pas previ per visitar el parc nacional de Chobe, de més de 10.000 metres quadrats, famós per la presència de grans bandades d'elefants. El trajecte inclou una visita a les cascades Victòria, després de creuar la frontera amb Zàmbia. Els viatgers que contractin el viatge també podran conèixer Moremi, un dels ecosistemes més espectaculars de l'Àfrica. "De moment, encara no hem venut cap plaça del viatge", apunta Ferrero, que admet que hi ha hagut clients que no han entès la ironia de l'oferta. 

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT