Societat 21/04/2012

Mor un jove atropellat pel metro durant una baralla

La víctima, un jove de 31 i de nacionalitat peruana, ha caigut a les vies en un enfrontament amb diverses persones implicades, que han fugit de l'estació de Marina després de l'accident

Efe
1 min

BarcelonaUn jove de 31 anys i de nacionalitat peruana ha mort aquest matí atropellat pel metro després de caure a les vies en el transcurs d'una baralla en la qual han participat diverses persones a l'estació de Marina, en la línia 1 del ferrocarril suburbà barceloní, han informat avui els Mossos.

De la seva banda, fonts de la companyia Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han indicat a Efe que l'atropellament ha passat sobre les 06.45 hores d'avui, fet que ha motivat la interrupció del servei d'aquesta línia de metro.

Pel que sembla, en la baralla han participat diverses persones que han fugit quan s'ha produït l'atropellament i abans de l'arribada dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han confirmat a Efe que estan investigant les circumstàncies de la mort i intentant aclarir si el jove ha caigut accidentalment o ha estat empès en el transcurs de la baralla. La policia autonòmica està revisant totes les imatges captades per les càmeres de seguretat de l'estació de Marina per intentar identificar els participants en la baralla. També estan interrogant a alguns usuaris del metro per si poguessin haver vist la batussa.

La companyia TMB, que durant la interrupció del servei de metro ha habilitat autobusos per unir les estacions entre Universitat i Clot, ha restablert completament la circulació per la línia 1 a les 09.39 hores, gairebé tres hores després de l'atropellament mortal.

stats