Un vídeo mostra l'agressió d'un policia de Sant Cugat a un home gran

L'Ajuntament ha obert una investigació interna a l'agent i un expedient sancionador a l'agredit per haver faltat al respecte al policia

Un vídeo en què es veu una agressió d'un policia local de Sant Cugat a un home gran s'ha fet viral a les xarxes. L'ajuntament ha obert una investigació interna a l'agent i un expedient sancionador "per manca de respecte i consideració" a l'home, que suposadament va faltar al respecte al policia després de ser multat per haver aparcat malament. A les imatges es pot veure com l'agent tira a terra l'home i els autors de la gravació li reproven l'actuació, però ell contesta que marxin i que el deixin fer la seva feina. 

L'agressió va tenir lloc davant del Mercat de Torreblanca de Sant Cugat el 26 de juny, quan el ciutadà agredit va estacionar en una zona de càrrega i descàrrega al passeig de Torreblanca. Fonts municipals han explicat que l'objectiu és determinar si l'actuació de l'agent "s'ajusta als protocols establerts" pel cos policial. En aquest sentit assenyalen que el veí s'hauria mostrat poc respectuós amb l'actuació policial. El cos de seguretat ha obert una informació reservada per valorar la intervenció.

Més continguts de