Societat 15/11/2011

Un institut xinès ensenya les dones a treure l'amant de dins del matrimoni

El primer que ensenyen és a distingir si l'amant és "veritable o falsa", ja que això pot sginficar que pot destruir el matrimoni o no

Efe
2 min
Una festa de solters, per sota de 35 anys, a Shangai que va congregar més de 10.000 assistents / REUTERS

PequínUn institut privat de Pequín ha posat en marxa el primer curs per a dones casades que vulguin solucionar els seus problemes de parella i lluitar contra l'amant, ha informat aquest dimarts un rotatiu xinès anomenat Pa Dao.

Segons el director de l'anomenat Institut de les Esposes, Fei Yang, el més important per combatre la "tercera persona" és descobrir "si és "veritable o falsa". És a dir, si pot o no destruir el matrimoni i/o la família.

"Les falses no tenen tant poder sobre l'espòs. Ells les busquen en paral·lel a la activitat familiar i només pel sexe. No són veritablement perilloses", afirma Fei al diari.

L'institut, dirigit a les dones riques si tenim en compte el preu de 100.000 iuans (uns 16.000 dòlars), diu que té com a objectiu la defensa dels drets de la dona casada i ajudar a resoldre els problemes originats per l'existència de les amants.

Segons Fei, davant d'aquesta realitat, moltes dones prenen mesures massa extremes i, fins i tot, trenquen el matrimoni, cosa que tampoc és ideal ni per l'espòs ni per l'amant ja que rares vegades es casa amb ella, ja que només tenia el seu paper quan el matrimoni existia des del punt de vista d'aquesta institució. "Si les dones tenen prou força i coneixements poden reforçar la seva relació de parella sense acudir a mesures extremes", ha destacat Fei.

No tothom hi està d'acord

Segons alguns internautes, la recerca de nínxols de mercat com aquest comercialitza cada vegada més amb els sentiments. "Si ja hi havia empreses que ensenyen a caçar un marit ric, ara s'ensenya a eliminar l'amant".

Per a la directora d'una consultoria matrimonial, Wang Qinghua, el curs no és realista ja que quan hi ha amants hi ha crisi familiar i la solució s'ha d'abordar des d'aquesta perspectiva i no des de cap altra. Wang destaca que l'aparició de terceres persones en una parella es deu a l'existència prèvia de problemes en la relació.

Detalls del curs

En el curs, l'assignatura Com combatre a la tercera persona s'imparteix dividida en dues parts, una de les quals en classes privades en cases apartades durant dues setmanes reproduint circumstàncies familiars i permetent, així, comprendre millor les situacions als professors.

A la Xina, algunes dones van obrir pàgines a internet, que van ser bloquejades posteriorment, que reconeixien ser amants d'homes casats, com la de Qing Wang, que pretenia aconseguir l'alleujament del seus sentiments de culpabilitat i els contactes entre elles.

stats