TRÀNSIT
Societat 11/03/2012

Detenen el conductor implicat en el xoc mortal de la C-25 a Manresa per anar begut i drogat

Es tracta d'un home de 31 anys i veí de Pont de Vilomara que va ser detingut aquest dissabte per un delicte d'homicidi imprudent. En l'accident van morir el conductor de l'altre vehicle i va quedar ferida greu la passatgera davantera

Acn
1 min

ManresaEls Mossos d'Esquadra han detingut el conductor implicat en el xoc mortal aquest dissabte al vespre a la C-25 a Manresa per anar begut i drogat. Es tracta de Jaume C. F. de 31 anys i veí de Pont de Vilomara i Rocafort (Bages), que va ser detingut aquest dissabte per un delicte d'homicidi imprudent. L'accident es va produir aquest dissabte poc després d'un quart de vuit del vespre al quilòmetre 132 de l'Eix Transversal on van col·lidir dos cotxes. En l'accident van morir el conductor de l'altre vehicle i va quedar ferida greu la passatgera davantera. Així mateix, una tercera persona va resultar ferida lleu. La víctima és Francisco J. G. de 53 anys. Durant la gestió de l'accident, els mossos d'esquadra van comprovar que el conductor que havia provocat l'accident va donar positiu a la prova d'alcoholèmia i al test de drogues.

Com a conseqüència del sinistres es va donar pas alternatiu a la C-25 i la via va quedar restablerta poc després de les deu de la nit. Fins al lloc s'hi van desplaçar sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

stats