La fundació Asima dóna més de 4 tones d'aliment a diverses ONG

La recollida ha estat emmarcada en la campanya 'Polígons solidaris: Jo m'hi apunt' i hi han participat prop de 50 empreses dels polígons de Can Valero i Son Castelló

Prop de 50 empreses dels polígons de Can Valero i Son Castelló, a Palma, han aportat més de quatre tones d'aliments no peribles a la campanya solidària de la fundació Asima 'Polígons solidaris: Jo m'hi apunt'.

En un acte realitzat dimecres dematí a l'antic Parc de Bombers de Palma, el vicepresident d'Asima, Francisco Martorell, ha lliurat als responsables de Mallorca Sense Fam, Fundació Patronat Obrer, Germanetes dels Pobres i l'Associació Jovent diferents partides d'aliments que distribuiran directament entre centenars de famílies desfavorides, segons ha informat l'organització en un comunicat.

El mig centenar d'empreses i treballadors associats a Asima hi han aportat aliments no peribles, com ara oli, arròs, sucre, llegums, conserves, preparats infantils i pasta, que es distribuiran directament a les famílies més necessitades.

"Tenim clar que, des de la fundació, els empresaris hem d'apostar i estar a prop dels que més ho necessiten i, per això, volem impulsar projectes socials", ha assenyalat Martorell.