El Pi demana que s’acceleri l’ampliació de l’escola del Port de Sóller

El regidor Jaume Bestard recorda que la zona que s'ha d'ocupar encara es fa servir com a centre sanitari i com a dependències del Govern

El regidor Jaume Bestard ( El Pi) ha reclamat al grup de govern progressista que informi de l’estat del projecte d’ampliació del Col·legi Públic Pere Cerdà i ha demanat veure tota la documentació de l’ Ibisec, organisme de la Conselleria d’Educació que s’encarrega del desenvolupament de la infraestructura educativa, per tal de saber en quin punt es troba el pla de millora del col·legi. El fet que l’edifici adjacent a l’escola, on es projecte ampliar el centre de primària, es faci servir com a Casa del Mar, centre sanitari i com a dependències de la conselleria d’Agricultura i Pesca, fa tèmer a El Pi que fins al 2018 l’ampliació no sigui una realitat. Volem saber “fins on s’ha fet feina en aquest projecte i que s'informi als veïnats del Port, ja que és un tema que lleva la son a moltes famílies”.

“Ens preocupa el retard en els tràmits. Fins que el centre de salut i les oficines no es traslladin a una nova seu, l’Ibisec no podrà començar les tasques d’adequació per adaptar l’espai a les necessitats del centre educatiu”, adverteixen els regionalistes. Mentre no s’ampliï l’escola moltes famílies hauran de seguir portant els seus fills a l’escola de Sóller, lamenta el regidor, i assegura que “se’ns va dir que la reforma estaria enllestida per al curs 2016-2017, i tot fa pensar que com a mínim haurem d’esperar al 2018. I no ens ho podem permetre”.

L’equip de govern municipal està encapçalat pel batle, Jaume Servera ( MÉS), que governa en coalició amb el PSOE. El Pi i el PP estan a l’ oposició.