GESTIÓ AMBIENTAL

Alumnes de Son Servera, Sant Llorenç, Artà i Capdepera reforesten sa Duaia-es Recó

Uns 450 escolars celebren el 10è aniversari del concurs comarcal ‘Ni 1 foc al bosc’ amb el suport del Govern i dels ajuntaments

Fantàstica jornada forestal a Sa Duaia amb la participació de 400 alumnes provinents de diferents escoles de la comarca de Llevant. Un dia on l'objectiu principal era acostar als joves l’espai públic del Parc Natural, perquè, d’aquesta manera, tinguin una experiència emocional i de compromís amb la natura. Al final del dia s'ha fet un mosaic amb tots els participants fent la forma d'un arbre. Ibanat - Institut Balear de la Natura. Xarxa Forestal de les Illes Balears

Posted by Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca on dimecres, 10 / febrer / 2016

La conscienciació per la protecció de la natura creix cada dia. Una mostra de l'avanç s’ha viscut aquest dimecres a una zona de la serra del Llevant de Mallorca, concretament a l’àrea pública de sa Duaia-es Recó. Allà uns 450 alumnes de Son Servera, Sant Llorenç, Artà i Capdepera s’han reunit per contribuir a una replantació d’arbres, pins i alzines principalment, a més de participar en diferents tallers com ara el d’incendis o de coneixement de plantes, com a manera d’aprendre a respectar i tenir cura de la natura.

La jornada estava convocada per celebrar també el 10è aniversari del concurs comarcal ‘Ni 1 foc al bosc’, amb el suport dels respectius ajuntaments de la comarca del Llevant i de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern. Alguns batles i regidors s’han sumat a la iniciativa i han valorat positivament la gran participació i el sentit de germanor entre les escoles dels municipis, que han patit durant molts anys les calamitats dels incendis forestals, les conseqüències dels quals encara es deixen notar a gran part del paisatge de la península del Llevant de l'illa.

Com a acte de cloenda, tots el participants han fet un mosaic amb la imatge d’un arbre gegant i s’han fet fotografies de grup per recordar la trobada.