Son Servera, dinovè municipi antitaurí

Amb els vots favorables de tots els grups a excepció del PP, el ple de l'Ajuntament va aprovar sumar-se a la campanya 'Mallorca sense sang'

Son Servera ha estat declarat municipi antitaurí, de manera que es converteix en el dinovè ajuntament a sumar-se a la campanya 'Mallorca sense sang'.

Segons ha explicat en un comunicat l'entitat Anima Naturalis, la decisió va ser adoptada en un ple duit a terme ahir amb el vot favorable de tots els grups municipals a excepció del PP, que s'hi va abstenir. L'organització ha destacat que s'hagi arribat a la xifra de 19 municipis declarats antitaurins durant aquesta campanya i que s'hagin aconseguit 130.000 signatures per a l'abolició de la tauromàquia a l'illa.

"Estam davant el fet històric que Mallorca pugui declarar-se antitaurina", ha apuntat Anima Naturalis. La campanya 'Mallorca sense sang' va néixer el 2014 i cerca l'adhesió de municipis i signatures per sol·licitar al Parlament que es prohibeixin les corregudes de toros a Mallorca. A més de Son Servera, s'hi han sumat municipis com Sant Joan, Santa Margalida, Mancor de la Vall, Deià, Porreres, Sencelles, Artà, Capdepera, Algaida, Lloseta, Costitx, Esporles, Puigpunyent i Consell.