Una carpa per als més petits

Un espai especial acollirà concerts i espectacles per al públic familiar

Circ, titelles, teatre i música infantil tindran aixopluc a la vela de circ situada al pati de l’Escola La Salle. Per segon any, i esperant repetir l’èxit de l’edició passada, totes les activitats de caràcter familiar es concentraran en aquest espai. Entre la programació, destaquen Mr. Stromboli, el taller de circ de Contaminando Sonrisas i l’espectacle Bufasons, de Xavi Lozano.

Mr. Stromboli proposa un espectacle basat en la figura del xarlatà venedor d’elixirs miraculosos que recorre els pobles presentant també els seus invents i andròmines. Els més menuts podran gaudir amb el divertit número del canari Canó o el del simi de Borneo capaç de fer trucs de màgia.

El taller de circ de Contaminando Sonrisas s’adreça als nens i nenes que vulguin introduir-se en el món del circ. Aprendran els principis de tècniques com els malabars, i s’adonaran que per dominar-les és imprescindible molta paciència i entrenament.

Fer sonar una regadora

El concert més singular de la Festa-Concurs serà sens dubte el de Xavi Lozano, capaç de convertir qualsevol objecte de la vida quotidiana en un instrument. És capaç de fer sonar una cadira, una bicicleta o una regadora. Serà un concert que combina l’humor amb la bona música i que inclou versions i temes propis.

La representació autòctona anirà a càrrec dels combos dels alumnes de l’Escola Municipal de Música Josep Carbó. En el concert que oferiran hi participaran alumnes d’aquest centre reunits en formacions musicals espectaculars.

Música balcànica

També en l’àmbit musical, cal destacar el concert de Balkan Paradise Orchestra, una banda que fusiona la música balcànica amb altres estils i que està formada exclusivament per dones. Aquesta original i exclusiva fanfàrria acabarà sortint al carrer, on improvisarà una cercavila.

També a la vela del circ hi actuarà Alidé Sans, que presentarà les cançons del seu disc Henerècla, en què barreja la música mestissa amb sons electrònics i artesanals. Tot plegat, cantat en aranès.

El + vist

El + comentat