Algunes recomanacions

Una fira per aconseguir el millor equip

Per anar a veure ocells, el primer que cal és un equip per poder veure’ls. El festival compta amb una part comercial. Els estands d’òptica estaran situats de manera que tinguin una visió directa dels ocells de la llacuna de la Tancada i dels voltants per permetre testar els prismàtics i telescopis com si s’estigués al camp observant ocells.

Escoltar els millors experts de tot el món

A la sala de conferències principal destaquem les conferències d’ornitòlegs de renom internacional com Killian Mullarney, il·lustrador; Robert Flood, especialista en ocells pelàgics, i Magnus Robb, expert en la gravació i l’estudi dels cants dels ocells.

Un bon ull per identificar les diferents espècies

En els cursos que hi haurà durant els tres dies de festival hi ha especialistes en espècies molt concretes, com ara els moixons del Delta, les aus pelàgiques, els flamencs i la gavina corsa. També hi haurà activitats específiques adreçades a nens a partir de 3 anys.

Tècniques per fotografiar millor els ocells

Al marge de Safari Fotogràfic pel Delta al marge, diferents experts explicaran les millors tècniques per fotografiar ocells. Per exemple, Marcos Lacasa, experimentat digiscoper (fotògraf digital d’animals), presentarà les tècniques per aconseguir imatges de gran qualitat.

Il·lustració d'ocells, en viu i en directe

Diumenge al matí es podrà veure en directe la sessió oberta de dibuix naturalista digital que farà Toni Llobet, un dels il·lustradors catalans més reconeguts per la perfecció de la seva tècnica. És autor dels dibuixos de moltes publicacions, entre les quals destaca el Handbook of the mammals of the world.

Visites a MónNatura Delta, a l'Alfacada o mar endins

Un dels plats forts són les visites guiades, entre les quals hi ha una sortida mar endins amb el catamarà Xatrac. Hi ha 50 places disponibles per a aquesta excursió en companyia de grans experts com Robert Flood i Ashley Fisher, autors de les dues guies més completes sobre petrells i ocells de tempesta.

Més continguts de