Publicitat
Publicitat

Novetat editorial

Alejandro Jodorowsky publica una recopilació de tuits

'Ojos de oro' serà publicat a principis del 2012 i recollirà una selecció dels seus tuits, al començament pensats per difondre "literatura gratis", segons el cineasta, tarotista i escriptor

El cineasta i escriptor xilè Alejandro Jodorowsky s'ha inspirat en els missatges de 140 caràcters a la xarxa social Twitter per escriure el seu nou llibre, Ojos de oro, que serà una recopilació dels seus tuits. Encara Jodorowsky ha confessat que va obrir el seu compte de Twitter "sense cap finalitat", l'escriptura de textos curts amb disciplina li va sembrar la idea d'usar la xarxa social per difondre "literatura gratis", ha dit en una roda de premsa a Puebla, al centre de Mèxic.

Des de França, la seva residència actual, Jodorowsky escriu tots els dies 15 tuits en castellà durant una hora, ho considera una "tasca literària". "De bon matí em llevo i escric. Esmorzar i comandament tuits, plou o troni", relata l'artista, que no deixa passar un sol dia sense escriure. Els missatges que ha anat llançant formaran el llibre Ojos de oro, que serà presentat el febrer o març de 2012.

També conegut per la seva instrucció en el tarot, Jodorowsky considera que la xarxa social és "una meravella" i que en ella no cap el robatori de tuits o pensaments "perquè és una cosa que regales, que dones, literatura gratuïta". El seu fill va ser qui, fa un parell d'anys, li va suggerir per primera vegada usar la xarxa social. "Jo em vaig preguntar què era això i ara dic que és la literatura del segle XXI", afirma.

Etiquetes

Més continguts de