Novetat editorial
Llegim 16/11/2012

Baricco imagina un escriptor que fuig de la impostura del món literari

La Magrana i Anagrama publiquen la nova novel·la de l'autor torinès, 'Mr. Gwyn'. Baricco conversarà amb Pau Vidal a la biblioteca Jaume Fuster el proper 3 de desembre

Ara
1 min
Alessandro Baricco

BarcelonaSi un escriptor d'èxit decideix treure's del damunt tota la impostura del món literari, la llista de coses que no ha de fer pot ser força llarga. Jasper Gwyn no vol fingir més i, per tallar la farsa de la personalitat literària, publica a la seva última columna a 'The Guardian' que no escriurà més llibres. Però Mr. Gwyn és escriptor fins al moll de l'os, ho és per instint i per natura, i en conseqüència haurà de trobar la manera de poder escriure sense trencar la seva promesa. Per guanyar-se la vida, s'haurà de reinventar l'ofici, buscarà el seu propi origen de la literatura i s'endinsarà en una obsessió singular, gairebé màgica.

'Mr. Gwyn', l'última novel·la d'Alessandro Baricco, arriba dos anys després d''Emmaús'. Baricco es va donar a conèixer internacionalment amb 'Seda' (1996), i des de llavors ha publicat novel·les com 'City' (2000), 'Homer, Ilíada' (2004) i 'Aquesta història' (2005). El proper 3 de desembre visitarà Barcelona per conversar amb Pau Vidal a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona.

stats