Novetat editorial
Llegim 15/12/2011

Quins són, els vostres desitjos?

Angle Editorial inicia amb 'El llibre dels desitjos' una nova línia de llibres de regal: llibres on la idea i el grafisme formen un tot artístic i lúdic, fent de cada títol un objecte volgudament singular

Ara
1 min
Detall de l'interior d'El llibre dels desitjos'

BARCELONADiu la tradició que els desitjos no s’han de dir en veu alta, perquè sinó no es compleixen. Però, en canvi, sí que es poden escriure, llegir i visualitzar perquè es facin realitat. Aquesta és, doncs, l’essència d’El llibre dels desitjos, d'Asun Lasaosa i Maite Roldán. Són desitjos divertits i originals que van acompanyats d’il·lustracions creatives en totes les seves pàgines. S’exposen amb frases curtes i directes, i amb una imatge gràfica al seu costat.

La història del llibre

L'Asun Lasaosa, des que tenia 15 anys, té l’hàbit d’escriure els seus desitjos personals en una llibreta i acompanyar-los amb dibuixos per visualitzar-los.

Actualment, guarda una col·lecció de llibretes que recullen la seva vida i els desitjos que l’han acompanyat al llarg dels anys. Quan l’Asun va conèixer la Maite Roldán, li va parlar de la seva afició a prendre nota dels seus desitjos i il·lustrar-los. A la Maite li va semblar una gran idea, així que ella també va començar a recopilar els seus anhels i a fer la seva llista particular, però molt més gamberra i desvergonyida. Dels desitjos de l’Asun i la Maite i la il·lustració personalitzada que ha fet Justo Nieto neix El llibre dels desitjos. Les dues autores confien que aquest llibre serveixi d’inspiració perquè tothom faci la seva pròpia llista personal i expressi el seu còmput de desitjos particular. Perquè, segons elles, n’hi ha prou amb tancar els ulls i deixar volar la imaginació perquè els anhels més insospitats, de vegades absurds i impossibles a priori, agafin cos al nostre cor.

stats