AVANÇAMENT
Llegim 25/10/2011

Aquest dimecres a l'ARA Llegim repassem la trajectòria de l'editorial Club Editor i entrevistem el poeta Àlex Susanna

La Biblioteca Jaume Fuster acull l'exposició 'Continuar el combat' i nosaltres dediquem un reportatge a l'editorial que va publicar 'La plaça del Diamant' o 'Bearn'. Hi trobareu les crítiques d'obres com 'Neu' d'Orhan Pamuk o 'Diari de guerra' de Fèlix Fanés, entre d'altres.

Ara
1 min
Joan Sales, cofundador de l'editorial Club Editor

BarcelonaLa petita editorial independent Club Editor, que va néixer per iniciativa de Joan Sales i Xavier Benguerel l'any 1955, és el motiu central de l'exposició Continuar el combat que des d'aquesta setmana es pot veure a la biblioteca Jaume Fuster. L'ARA Llegim hi aporta el seu gra de sorra i dedica el seu reportatge d'obertura a aquest segell que va publicar novel·les com Incerta glòria, de Joan Sales, La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda, Bearn de Llorenç Villalonga o K. L. Reich de Joaquim Amat-Piniella. A més, el periodista Jordi Nopca entrevista l'Àlex Susanna que acaba de publicar el seu nou poemari Promiscuïtat (Proa).

Aquesta setmana l'ARA Llegim també us ofereix les crítiques de Neu, d'Orhan Pamuk (Bromera), Daisy Sisters, de Henning Mankell (Tusquets), Egipte: les claus d'una revolució inevitable, d'Alaa Alaswani (Edicions 1984), del Diario anónimo de José Ángel Valente (Galáxia Gutenberg) i del Diari de guerra de Fèlix Fanés (L'Avenç). Com cada setmana, també hi trobareu les opinions d'Eva Piquer, Ignasi Aragay, Andreu Gomila, Cristian Segura i Àlex Gutiérrez.

stats