Publicitat
Publicitat

Fira literària

La Biennal del Llibre de Sao Paulo tanca les portes després d'haver rebut 750.000 visitants

Amb el lema 'Els llibres transformen el món, els llibres transformen les persones', la fira ha homenatjat dos dels autors brasilers més importants del segle XX, Jorge Amado i Nelson Rodrigues. En dotze dies hi han passat gairebé 1.200 autors

La 22a edició de la Biennal del Llibre de Sao Paulo ha tancat les portes havent rebut més de 750.000 visitants , segons la Cambra Brasilera del Llibre ( CBL ) . " Només aquest dissabte hi van passar 123.000 visitants i es van batre tots els rècords de la història de l'esdeveniment " , va dir la presidenta de la CBL , Karine Pansa .
D' acord amb les dades de la institució , la Biennal va aconseguir citar a Sao Paulo 1.180 autors , entre els quals hi havia autors consagrats i nous talents .
" Puc dir en nom de l'organització de l'esdeveniment i dels seus curadors que superem les nostres expectatives en tots els sentits " , va afirmar Pansa , citada pel portal de notícies de G1 .
Amb el lema 'Els llibres transformen el món , els llibres transformen les persones ' , aquesta edició de la Biennal va retre homenatge a Jorge Amado , del naixement del qual es van complir 100 anys el 10 d'agost.
La cita literària també va homenatjar el periodista , escriptor i dramaturg brasiler Nelson Rodrigues , que el 23 d'agost farà el seu centenari .
A la Biennal , que va obrir les portes el dia 9 al centre d'exposicions Anhembi , hi van participar 480 expositors i un destacat nombre d'editorials del Japó , Colòmbia , França i Espanya .

Més continguts de