Novetat editorial
Llegim 12/04/2012

Víctor Nubla, publicat per Blackie Books

'Cómo caza un dromedario' és un recull de contes, assaigs i proses fresques i engrescadores, de continguts imprevisibles

Jordi Nopca
1 min
Víctor Nubla

BarcelonaParal·lelament a la seva trajectòria musical amb grups com Macromassa, Aixonoespànic, Dedo i Massa Fosca, Víctor Nubla (Barcelona, 1956) ha donat a conèixer, gairebé sempre a través de petites edicions, una obra literària polimòrfica i imprevisible. Dos anys després de publicar 'El llibre de les bèsties' –amb il·lustracions de Roger Atrofe–, l'obra literària de Nubla és reivindicada per Blackie Books, que en presenta la primera antologia.

El volum conté llibres com 'Tratado sobre los frenos' (1997), 'Sistemas de interpretación del mundo' (2003), 'Ensayo sobre la rueda' (2003) i 'Magia tridimensional perenne' (2006). El volum inclou uns quants textos inèdits i esparsos, a més d'un quadern de camp de fauna marciana confeccionat exclusivament per a Blackie Books, amb pàgines dedicades a l'armadillo, el salmó, la cabra, el voltor, el gos i la granota. Cap d'aquests animals respon a una anatomia previsible: passa el mateix amb els textos de Nubla, frescos i engrescadors.

stats