Publicitat
Publicitat

ARA Llegim

Charles Dickens, homenatjat fins i tot amb segells

La sèrie celebra la vida i l'obra d'un dels novel·listes més populars del món a partir d'imatges extretes d''Oliver Twist' o 'David Copperfield'

Una nova sèrie de segells que mostren personatges extrets de les històries del novel·lista britànic Charles Dickens , presentats a partir de demà , marquen una nova fita en el bicentenari del naixement de l'escriptor anglès. Segons Royal Mail – el Servei de Correus britànic - , aquests segells són una celebració de la vida i l'obra d'un dels novel·listes més famosos del món .
Els segells exhibeixen imatges extretes de populars protagonistes de les novel·les del autor , nascut a Portsmouth ( Anglaterra ) el 7 de febrer de 1812, com ' Oliver Twist ' o ' David Copperfield ' .
El responsable del departament de segells del Royal Mail , Philip Parker , ha destacat avui la importància de Dickens en el panorama literari " com un dels grans novel·listes britànics" . "No se'ns acudia un tribut més adequat per celebrar la seva vida i la seva obra que celebrar-ho amb una sèrie de segells especials" , ha explicat Parker.
Per la seva banda , Lucinda Dickens Hawksley , emparentada amb l'escriptor , va recordar també com quan Charles Dickens "va néixer en una llar pobra en 1812 : ningú en la seva família es va imaginar que podria arribar a convertir en una celebritat internacional" .
"La decisió de Royal Mail de crear segells per commemorar el bicentenari del seu naixement il·lustra el fenomen en què es va convertir la seva vida" , ha assenyalat .
Al mes de febrer , la ciutat de Londres va rendir tribut a l'escriptor amb nombrosos actes culturals i la reedició de les seves obres .
Des d'' Oliver Twist ' fins a ' David Copperfield ', totes les novel·les de Dickens menys una, ' Temps difícils ' , s'ubiquen a Londres , ciutat per la qual el creador passejava de nit per combatre l'insomni .

Més continguts de