Publicitat
Publicitat

Es publica la versió alemanya de 'Fin'

L'exitós debut literari de David Monteagudo a l'editorial Acantilado segueix conreant èxits. L'editorial Rowohlt n'acaba de publicar la versió alemanya, i també apareixerà en italià, portuguès i rus. En català està publicada per l'editorial Quaderns Crema

Fin, el debut literari de David Monteagudo, ja té versió alemanya. L'ha publicat l'editorial Rowohlt, traduïda per Matthias Strobel. En castellà, l'editorial Acantilado n'ha publicat 10 edicions.

L'alemanya és la tercera versió que es fa de la novel·la, després de la catalana (Quaderns Crema) i la finesa (Wereldbibliotheek). Està previst que es tradueixi a tres llengües més: l'italià (Guanda Editore), el portuguès (Ediçoes 70) i el rus (Corpus Books).

D'altra banda, el passat octubre va finalitzar el rodatge de l'adaptació cinematogràfica, dirigida per Jorge Torregrosa. Al repartiment hi ha Maribel Verdú, Daniel Grao i Clara Lago. L'estrena està prevista per a la tardor.

David Monteagudo és l'autor de dues novel·les més, totes elles publicades a Acantilado, Marcos Montes i Brañaganda.Etiquetes

Més continguts de