Novetat editorial
Llegim 24/02/2012

Arriba 'El procés', nova revista digital de cultura

Aquest dissabte es presenta a Santa Coloma de Farners la revista digital 'El Procés', que s'autodefineix com a plataforma "contracultural a l'abast de ben pocs". En l'acte de presentació s'homenatjarà Laurence Sterne i el 'Tristram Shandy' a partir de la projecció de la pel·lícula de Michael Winterbottom i la conferència del traductor Joaquim Mallafrè

Ara
1 min
Durant la festa de presentació de la revista es projectarà la pel·lícula 'A Cock and Bull Story'

BarcelonaAquest dissabte, 25 de febrer, tindrà lloc a Santa Coloma de Farners la presentació d'una nova revista digital de continguts culturals: 'El Procés'. 'El Procés' s'autodefineix com una "revista contracultural a l'abast de ben pocs"."El Processats –expliquen a la nota de premsa de presentació– només compten amb les hores de feina que hi puguin dedicar i amb les complicitats que siguin capaços d'arreplegar pel camí. A poc a poc, han arribat els fruits i les col·laboracions, i la revista s'ha anat engruixint fins a arribar a les 44 pàgines. Tenint en compte que el pressupost és de zero euros, cal destacar el fet que nombrosos escriptors i periodistes hagin decidit col·laborar desinteressadament en el projecte: Antoni Dalmases, Albert Mestres, Andreu Carranza, Narcís Comadira, Josep Maria Fonalleras, Joaquim Noguero, Dani Chicano o Quim Torra, per exemple. Altres col·laboradors destacats són David Busquets, Raimon Artís –fill d'Avel·lí Artís-Gener Tiísner- o el llibreter Guillem Terribas.

La revista es podrà descarregar gratuïtament des d'Internet a través de l'enllaç: http://revistaelproces.wordpress.com.

Homenatge a Sterne i el Tristram Shandy

La presentació de la revista tindrà lloc en el marc del primer acte organitzat pels "processats". Es tracta d'un homenatge a la novel·la 'Vida i opinions de Tristram Shandy', de l'escriptor anglès Laurence Sterne, una de les obres cabdals de la literatura universal. A les 5 de la tarda es projectarà l'adaptació cinematogràfica de Michael Winterbottom (VOS). A les 18.30 h, es presentarà la revista, i després d'un berenar a base de te anglès i pastes, el traductor Joaquim Mallafrè farà una conferència sobre 'Vida i opinions de Tristram Shandy' al català.

stats