NOVETAT EDITORIAL
Llegim 13/02/2012

Arriba l'esperat retorn d'Empar Moliner

Sentiment, sàtira, ironia i comèdia es barregen en la novel·la 'La col·laboradora', la primera que l'autora publica a Columna després de gairebé una dècada a Quaderns Crema

Ara
1 min
'La col·laboradora' d'Empar Moliner

BarcelonaL'escriptora Empar Moliner torna amb la novel·la 'La col·laboradora', protagonitzada per una "negra" en el món editorial. Moliner dibuixa una trama amb personatges molt ben trenats que il·lustren una editorial i relata la vida d'una dona, separada i amb una filla, que treballa com a escriptora a l'ombra. L'autora mostra el seu impecable domini de l'escriptura amb un llibre amb múltiples registres i diversos fils argumentals, narrat amb habilitat, sentiment, ironia i amb molt d'humor.

Empar Moliner, columnista de l'ARA, es va donar a conèixer amb 'Feli, esthéticienne', que li va valer el premi Josep Pla de l'any 2000 . Posteriorment ha publicat els reculls de contes 'T'estimo si he begut' (Quaderns Crema, 2004), 'No hi ha terceres persones (Quaderns Crema, 2010) i els reculls d'articles 'Busco senyor per amistat i el que sorgeixi' (Quaderns Crema, 2005) i '¿Desitja guardar els canvis?' (Quaderns Crema, 2006).

stats