Novetat editorial

Nova col·lecció de Galaxia Gutenberg de narrativa estrangera contemporània

Vol acostar als lectors escriptors desconeguts a Espanya, ja siguin autors consagrats a l'estranger, autors que van passar per llibreries sense gaudir de la sort que es mereixien, o autors novells amb un primer treball ressenyable

'El eco de las ciudades vacías' , de Madeleine Thien , és el títol amb què neix ' Galàxia nova' , la nova col·lecció de l'editorial Galàxia Gutenberg , dedicada a la literatura contemporània de grans autors estrangers poc coneguts a Espanya . Segons l'editorial , l'objectiu de la col·lecció és acostar als lectors escriptors desconeguts a Espanya , ja siguin autors consagrats a l'estranger , autors extraordinaris que van passar per llibreries sense gaudir de la sort que es mereixien , o autors novells amb un primer treball digne de la major atenció .
A més del llibre de Madeleine Thien , la col·lecció s'enlaira amb un altre títol , ' Les solituds misterioses ' , la que potser és la millor novel·la de Pascal Quignard .
Madeleine Thien va néixer a Vancouver ( Canadà ) el 1974 en una família d'immigrants de la Xina i de Malàisia . El seu primer llibre de ficció , amb el qual va guanyar quatre premis al seu país , va ser " Simple Recipes " (2001) , un recull de contes que ja anunciava un dels temes centrals de l'obra de Thien , els conflictes entre generacions i cultures .
La seva primera novel·la va ser "C ertainty " (2006) , traduïda a l'espanyol el 2007 i publicada en altres quinze llengües . ' El eco de las ciudades vacías' és la seva segona novel · la i ha rebut grans crítiques .

Més continguts de