LITERATURA
Llegim 28/10/2011

El pare de Gerard Piqué, novel·lista

Joan Piqué és autor de 'Dues vides', que Edicios 62 traurà a les llibreries dijous que ve amb la recomanació del futbolista del Barça: "Jo no l'he pogut deixar!"

Ara
1 min
'Dues vides' d'Edicions 62

BarcelonaEl pare del futbolista del Barça Gerard Piqué, Joan Piqué (Barcelona, 1960), debuta com a autor amb la novel·la Dues vides, que es ven amb la frase: "Un home, dues dones, un destí". A la publicitat que acompanya el volum, editat per Edicions 62 i a la venda a partir d'aquest dijous 3 de novembre, el fill de Piqué hi afirma: "Amb una trama àgil i un ritme frenètic, aquesta novel·la us atraparà. Jo no l'he pogut deixar!".

El protagonista de Dues vides és Marc Serra, un jove enginyer casat i amb dos fills. L'home viatja als Estats Units per tancar un negoci que el pot fer milionari, però una agressió el deixarà al llit d'un hospital amb una amnèsia profunda, i només el record d'una infermera que el consolava. La decisió que haurà de prendre és si vol recuperar la seva família o quedar-se als Estats Units i iniciar-ne una de nova. Això, enmig d'unes altes esferes perilloses i fosques, on res no és el que sembla.

stats