LLIBRES
Llegim 07/03/2013

La seu del Grup 62 es traslladarà a Planeta i a una oficina de Pedralbes

L'operació s'emmarca en el procés de canvis accionarials que es preveuen en el principal grup editorial català, propietat de Planeta, La Caixa i Enciclopèdia Catalana

Efe
1 min
La seu de Planeta a la Diagonal / PERE VIRGILI

BARCELONAEls treballadors de Grup 62, que agrupa editorials com Proa, Pòrtic, Columna i Empúries, deixaran a final de mes l'edifici que ocupen al carrer Peu de la Creu de Barcelona per traslladar-se, una part, a la seu de Planeta i un altre grup a unes oficines del carrer Pedro i Pons, a Pedralbes.

Segons ha explicat a Efe un portaveu del grup editorial, es tracta "únicament d'un trasllat físic", que suposarà la ubicació a l'edifici de Planeta dels treballadors d'administració i drets d'autor, mentre que editors, consell editorial, presidència i els serveis de premsa estaran en una oficina del carrer Pedro i Pons. La idea dels responsables del grup, referent de l'edició en català, és que el trasllat hagi acabat abans de les vacances de Setmana Santa, durant la setmana del 18 al 24 de març.

Els grups Planeta i Enciclopèdia Catalana es van incorporar l'any 2006 a l'accionariat de Grup 62 amb l'objectiu de reforçar-lo com a referent de l'edició en català, i després d'adquirir cadascuna un 30% del grup editorial a La Caixa.

stats